9 augustus 2019

Competitieteams

Op dit moment spelen er 3 teams onder de vlag van de vereniging. Twee daarvan spelen er in de DBMN en één bij de ADO. DVR The Black Crows spelen eerste divisie bij de DBMN en spelen hun thuiswedstrijden in Sportcafé de Hokhorst op vrijdagavond. DVR Café de Zwaan spelen thuis ook op vrijdag, maar spelen in Café de Zwaan. Zij komen uit in de 3e divisie van de DBMN. Beide teams spelen voor het 3e jaar op rij in dezelfde divisie en eindigen iedere keer bovenin de middenmoot.

Als laatste hebben we nog DVR Café de Zwaan P4. Zij spelen al jaren eerste divisie van de ADO en bestaat vooral uit spelers van de andere teams van de vereniging aangevuld met andere leden. Zij spelen hun thuiswedstrijden op maandag in Café de Zwaan. Zij eindigen al 3 jaar achter elkaar op de 3e plaats en komen dus iedere keer net te kort om te promoveren.

Er is op beide locatie nog altijd ruimte voor nieuwe teams. Mocht je interesse hebben om een eigen team te beginnen, neem dan contact met ons op en dan zullen wij jullie ondersteunen bij de oprichting van een nieuw team.