9 augustus 2019

Competitieteams

Op dit moment spelen er 5 teams onder de vlag van de vereniging. Vier daarvan spelen er in de DBMN en één bij de ADO. DVR The Black Crows spelen eerste divisie bij de DBMN en spelen hun thuiswedstrijden in Sportcafé de Hokhorst op vrijdagavond. DVR Bar Gezellig 1 spelen thuis ook op vrijdag, maar spelen in Café Bar Gezellig. Zij komen uit in de 2e divisie van de DBMN. The Black Crows spelen voor het 3e jaar op rij in dezelfde divisie en eindigen iedere keer bovenin de middenmoot. DVR Bar Gezellig 1 speelde al 3 jaar op rij in de 3e divisie, maar zijn in 2021 gepromoveerd naar de 2e divisie. Daarnaast zijn er vanaf 2021 2 nieuwe teams, te weten DVR Bar Gezellig 2 wat speelt op vrijdagavond en DVR Bar Gezellig 3 die spelen op donderdagavond. Beide teams zullen starten in de vierde divisie en spelen in Café Bar Gezellig.

Voor de ADO hebben we DVR Bar Gezellig P4. Zij spelen al jaren eerste divisie van de ADO en bestaat vooral uit spelers van de andere teams van de vereniging aangevuld met andere leden. Zij spelen hun thuiswedstrijden op woensdag in Café Bar Gezellig. Zij eindigen al 3 jaar achter elkaar op de 3e plaats en komen dus iedere keer net te kort om te promoveren.

Er is op beide locatie nog altijd ruimte voor nieuwe teams. Mocht je interesse hebben om een eigen team te beginnen, neem dan contact met ons op en dan zullen wij jullie ondersteunen bij de oprichting van een nieuw team. Heb je geen team, maar wil je wel competitie gaan spelen, meld dit dan ook bij ons. Dan zullen wij kijken of wij je kunnen plaatsen bij 1 v/d teams.