Sponsorpakketten 2020/2021

De sponsorpakketten zijn weer bekend gemaakt. Naast de al bestaande pakketten zijn er 2 nieuwe sponsoropties bij gekomen. De lollie-sponsor is voor de jeugd en alle jeugdevenementen krijgen de naam van de sponsor. Daarnaast hebben wij de dartteams ook ondergebracht bij de vereniging. Nu willen wij de huidige teams en de nieuw op te richten teams allemaal in het nieuw steken. Het shirt met de Renswoudse vlag op de mouw is al ontworpen, maar hier zoeken wij nog sponsoren voor. 4 teams zullen het shirt dragen en dus in vele cafés te zien in de regio en ook op de diverse toernooien (waaronder het Dutch Open) zal het shirt worden gedragen.

Kijk voor de opties en de bedragen verder op https://www.dvrenswoude.nl/sponsor-worden/

Het voorbeeld hoe het shirt eruit komt te zien.