Nieuw Logo

Het nieuwe logo

Wat is een vereniging zonder een logo? In onze ogen niets!

Tijdelijk zijn wij maar even gestart met de vlag van Renswoude met daarin de letters van de vereniging in verwerkt. Wij willen alles goed aanpakken en kunnen dus niet een ‘Peppie en Kokkie’ logo aankomen. Maar ja, hoe komen wij dan wel aan een mooi logo? De kwaliteiten hebben wij wel op het vlak van organiseren, opbouwen, cijfers en natuurlijk ook het darten. Creatief zijn wij echter niet.

Dus dan maar eens om ons heen kijken of we iemand kunnen vinden die iets met Renswoude heeft, feeling heeft met darten en ook nog eens creatief is. Nu heeft één van de bestuursleden in het verleden gespeeld in een dartteam wat meedeed met de bedrijvencompetitie van sporthal de Hokhorst. Qua nivo deden wij vaak onze naam (Double Trouble) eer aan, maar gezellig was het altijd.

Eén van die spelers is creatief en heeft al eerder het logo van vv Renswoude ontworpen. Hij wilde ons dan ook zeker wel helpen, nadat wij hem hebben benaderd. Wij hebben hem redelijk de vrije hand gegeven. Het logo moest maar aan 3 voorwaarden voldoen:
* Renswoude moest er in terugkomen
* Het logo mag van deze tijd zijn
* Het moet de lading dekken.

Na een paar weken ontvingen wij niet 1, niet 2, niet 3, maar liefst 9 logo’s van hem. Als bestuur hebben wij met elkaar gezeten en hebben unaniem voor één logo gekozen. Na wat kleine aanpassing zijn wij verheugd om jullie eindelijk ons logo te mogen tonen. Dit logo zal worden gebruikt in alle correspondentie van onze vereniging.

Bedankt Erik Goossens voor het maken van het fantastische logo voor onze vereniging!