Wij bestaan 1 jaar.

De Dart Vereniging Renswoude bestaat vandaag 1 jaar. Op 15 maart 2019 hebben Martijn v/d Pol, Gerald Huijzendveld en André van Veller hun handtekening gezet onder de statuten en de oprichting van de DVR was die dag een feit.

In dit jaar is veel gebeurd en onze verwachtingen zijn overtroffen. Binnen één jaar hebben wij maar liefst 55 leden en even zoveel sponsoren. Deze komen niet alleen uit Renswoude, maar zoals gehoopt uit de hele regio. Natuurlijk hopen wij dat er nog meer leden bij komen, maar zijn nu al zeer tevreden. Er wordt op dit moment al gedart op 4 locatie, TV De Dickerijst, VV Renswoude, Sportcafé de Hokhorst en Café Bar Gezellig.

Wij hebben met succes diversen toernooien georganiseerd. De rankingavonden werden goed bezocht met gemiddeld 22 deelnemers. Het koppeltoernooi was zeer gezellig en de toernooien bij de VV Renswoude waren ook een succes. De teamcompetitie is weer opgericht en in een nieuw jasje gestoken. Wij krijgen positieve feedback van de 7 teams. Ook hebben wij een maandelijks terugkerende instuif voor de jeugd, waar veel talent valt te ontdekken. Als laatste hadden wij ook nog het Renswoude Open met bijna 100 deelnemers en een gezellig feestje na afloop.

Al deze activiteiten hopen wij dit jaar ook weer te gaan organiseren en daarbij komt er ook nog een darttoernooi bij Bar Gezellig. Dit seizoen zullen ook de dartteams worden toegevoegd aan de vereniging en worden wij naar alle waarschijnlijkheid buitengewoon lid van de DBMN. Dit omdat één van onze doelstellingen, het bevorderen van de dartsport, is bereikt. Volgend seizoen wordt er een nieuw team ingeschreven bij de DBMN. Deze teams worden ook allemaal in nieuwe shirts gestoken.

Wij blijven zeker niet stilzitten en samen met een groep enthousiaste vrijwilligers gaan wij er nog een succesvoller jaar van maken. Wij hopen jullie te mogen begroeten bij één van onze activiteiten.

See ya @ the oche