Corona-Update

Wat een klein zinnetje van de Minister President voor veel vreugde kan zorgen. Vanaf 1 juli zijn binnensporten weer toegestaan! Dit betekent dat er weer gedart mag worden! Wij hadden hier al stiekem op gehoopt en zijn dus niet geheel onvoorbereid. Er is al overleg geweest met het bestuur, commissies en speellocaties om direct te kunnen schakelen. Alles moet nog wel uit worden gewerkt, maar we hopen weer spoedig te kunnen starten met darten. Wat houdt dit in voor leden, jeugdleden en niet leden?

Voor leden geldt dat we binnenkort weer willen gaan starten met ranking. Er zijn 2 opties hierin en we zullen jullie daar later over informeren hoe wij het gaan aanpakken. Wij willen waar mogelijk 2 avonden per week gaan organiseren. Dit kan op dezelfde manier gaan als jullie het afgelopen jaar van ons gewend waren, maar het kunnen ook losse toernooien worden en alleen een los eindtoernooi om de beste darter van de DVR bekend te maken. Dit is allemaal afhankelijk van hoeveel spelers wij op de locatie kunnen hebben.

Ook willen wij voor de zomervakantie nog 2x de Timmerfabriek Vermeer jeugdochtend gaan organiseren. Ook hier gaan wij in overleg met de locatie en hopen op korte termijn meer informatie over te kunnen geven.

Als laatste willen wij ook doorgeven dat wij van plan zijn om het Open Renswoude dit jaar gewoon door te laten gaan. Zoals het nu gaat zijn er geen restricties na 1 september (op de 1,5 meter na misschien) en willen wij de voorbereiding gaan starten. Het draaiboek ligt klaar en we kunnen dus snel schakelen. Hoeveel deelnemers en op welke manier? Volgende week zullen wij hier meer over delen. Wordt het Open Renswoude het eerste grote after-corona darttoernooi?

Wij zijn in ieder geval blij dat wij weer los mogen! Daarnaast willen wij toch nog een bedankje uitspreken naar onze leden en sponsoren die ons gewoon trouw zijn gebleven ondanks dat wij niets hebben kunnen organiseren. Zonder jullie kunnen wij niet en dit geeft ons ook echt een boost om weer te gaan vlammen!

Volgende week laten wij meer weten!

See ya @ the oche!