Inschrijving Open Renswoude 2020 geopend

Ondanks de corona-crisis willen wij toch gaan starten met de inschrijving van het Open Renswoude 2020. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 5 september en zal starten om 16:00 uur. Ook dit jaar is weer aan de inwendige mens gedacht. Aangezien nog niet geheel duidelijk is aan welke maatregelen wij ons moeten houden, hebben wij een maximum aantal deelnemers van 100 ingesteld. Ook zal er hierdoor alleen een online inschrijving zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 Euro. Mocht het toernooi niet plaatsvinden vanwege maatregelen die worden opgelegd door de regering dan zullen wij het inschrijfgeld volledig terugstorten. Ook dit jaar willen wij weer een afzonderlijk damestoernooi regelen. Dit zal plaatsvinden bij minimaal 16 dames. Wie gaat de opvolger worden van Owen Roelofs? Je kunt je inschrijven via de volgende link: www.dvrenswoude.nl/inschrijven