4 teams ingeschreven bij de DBMN

Bij de oprichting van de DVR op 15 maart 2019 hadden wij als doel gesteld om na 1 jaar 50 leden te hebben en een 3e team die bij de Dartsbond Midden-Nederland (DBMN) zou gaan gooien onder de vlag van de DVR. Of dit reëel zou zijn, was nog maar de vraag.

Nu ruim een jaar later hebben wij met 64 leden de eerste doelstelling ruimschoots gehaald. Ondanks de COVID-19 crisis zijn ook het aantal sponsoren gegroeid en dus staan wij er als vereniging goed op. Al met al een prestatie waar wij trots op zijn.

Om bij de DBMN ingeschreven te staan als buitengewoon zouden wij 3 teams moeten hebben. Eind januari zijn wij als bestuur benaderd door Tijs van Roekel wat er allemaal nodig zou zijn om een nieuw team te starten. Het enige wat hij zou moeten regelen was minimaal 7 spelers en de rest zouden wij regelen. Tijdens de ledenvergadering kwam het hoge woord eruit dat hij met eigenlijk bijna allemaal voetballers een team rond had. Als je iets met een bal kunt, dan kun je blijkbaar ook iets met pijlen!

Tot aan deze week dachten wij dus te kunnen starten met 3 teams. DVR The Black Crows is bijna helemaal in takt gebleven en spelen hun wedstrijden in de 1e divisie met als thuisbasis Sportcafé de Hokhorst. De thuisavond is vrijdagavond. Bij DVR Bar Gezellig 1 (voormalig DVR Café de Zwaan) hebben er wel wat mutaties plaatsgevonden, maar de meeste spelers zijn gebleven. Zij komen uit in de 3e divisie en spelen thuis op vrijdagavond in Café Bar Gezellig. Het team van Tijs van Roekel zal gaan spelen onder de naam van DVR Bar Gezellig 2. Als het goed is zullen zij gaan starten in de vijfde divisie.

Ineens was daar deze week een bericht van Gerdo Diepeveen dat hij ook een team had en of ze zich nog konden inschrijven. Dat moest dan wel snel worden geregeld, aangezien de inschrijving op 1 augustus sluit. Gerdo is deze week druk bezig geweest en vandaag kunnen wij melden dat er zelfs een vierde team zal gaan gooien onder de vlag van de DVR. Het team van Gerdo bestaat uit een aantal spelers die al eerder competitie hebben gegooid aangevuld met een aantal debutanten. De naam van het team is DVR Bar Gezellig 3 en zijn spelen niet geheel verrassend hun thuiswedstrijden in Café Bar Gezellig. De speelavond is donderdagavond.

Naast de 4 teams bij de DBMN speelt er ook nog één team (DVR Bar Gezellig P4) bij de Arnhemse Darts Organisatie (ADO). Dit team speelt al jaren in de 1e divisie en heeft dit jaar geen mutaties. Veel spelers van de teams bij de DBMN komen ook uit voor dit team van de ADO. De thuiswedstrijden worden ook gespeeld in Café Bar Gezellig en de speelavond is gewijzigd in woensdagavond

Voor al deze teams zullen shirts worden geregeld zodat wij als vereniging eenheid zullen uitstralen. De sponsorcommissie heeft 10 sponsor gevonden die de komende 3 jaarop het shirt vermeld zullen staan. De sponsors kun je elders op de site vinden.

Dit allemaal hadden wij als bestuur van te voren niet kunnen bevatten en zijn ook echt content dat de DVR zo’n bloeiende vereniging is. Wie weet kunnen wij volgend jaar melden dat wij een vijfde team hebben opgericht. Wij hopen dat de competities komend seizoen gewoon kunnen plaatsvinden en gaan er vanuit dat wij de ranking gewoon kunnen beëindigen en het Open Renswoude gespeeld gaat worden.

Mocht je interesse hebben om lid te worden van de DVR kijk dan op de site naar de mogelijkheden of kom een keer langs op 1 van de rankingavonden. Als niet lid mag je eenmalig meedoen met de ranking.

De teams bestaan uit de volgende spelers

DVR THE BLACK CROWS

 • Gerald Huijzendveld (captain)
 • Ab Leyenhorst
 • André van Veller
 • Berry Demoed
 • Geurt Beijer
 • Martijn v/d Pol
 • Micha de Vries
 • Wilco v/d Brandhof

DVR BAR GEZELLIG 1

 • André de Wit (captain)
 • Arjan Aantjes
 • Leonie Osnabrugge
 • Tino van Oostenbrugge
 • Tonnie Vink
 • John van Veldhuizen (komt van the Black Crows)
 • Jeroen Heuzer (nieuw)
 • Johan Opperman (nieuw)
 • René Abbing (nieuw)

DVR BAR GEZELLIG 2 (geheel nieuw team)

 • Tijs van Roekel (captain)
 • Dennis de Kruijff
 • Erwin van de Vendel
 • Jasper Guis
 • Levi van Essen
 • Maikel Breedijk
 • Robin Burgers

DVR BAR GEZELLIG 3

 • Gerdo Diepeveen (Captain)
 • Danielle Leppers (debutant)
 • Emiel v/d Heuvel (debutant)
 • Joël Donkelaar
 • John Doest (debutant)
 • Melissa Haring
 • Marco van Mourik
 • Reindert Donkelaar
 • Theo Donkelaar

DVR BAR GEZELLIG P4

 • Arjan Aantjes (captain)
 • André de Wit
 • André van Veller
 • Berry Demoed
 • Gerald Huijzendveld
 • Gerard Pol
 • Reindert van Omme
 • Theo van Voorthuizen

See ya @ the oche