Goed nieuws voor de DVR en haar leden !!

Sinds vorige week hebben wij de beschikking over de noodlokalen van de oude Borgwal school gekregen. We waren hier al enige tijd mee bezig met de gemeente, zodat wij meer mogelijkheden zouden hebben om onze leden te kunnen laten darten.

Met de huidige Corona maatregelen was er voor ons geen locatie meer beschikbaar om onze sport te kunnen uitvoeren. De locatie op de Lijsterbeslaan zit al sinds de oprichting vorig jaar in ons hoofd. En heeft nu, door dit vervelende en langdurige virus, een sneltreinvaart genomen om het te kunnen betrekken.

Afgelopen zaterdag hebben wij met het bestuur en de commissieleden alles schoongemaakt en daarna ingericht. We hebben acht banen kunnen plaatsen, zodat er ruim aan de 1,5 meter afstand regel gehouden kan worden.

Aankomende week gaan we een avondje proef gooien om de laatste puntjes op de i te zetten. En hopen we vanaf volgende week een wekelijks dartavond te kunnen aanbieden voor onze leden. Uiteraard zijn we nog wel gebonden aan de corona maatregelen, dus zal dit wel met een maximaal aantal van 16 leden (4×4) per avond zijn en met voorinschrijving. De complete opzet met uitleg wordt nog naar onze leden toegezonden.

Kan je hier nu niet op wachten of ben je nog geen lid en wil je meer informatie, mail ons dan op info@dvrenswoude.nl op app naar 0625147383.

We willen als laatste de gemeente Renswoude hartelijk bedanken voor het meedenken en de medewerking in deze situatie. Wij zijn zeer content met de oplossing voor nu en zien erg uit naar wat de toekomst voor de DVR nog gaat brengen.

Note. Het jeugddarten gaat vanaf eerstvolgende keer op 19 december ook plaatsvinden op deze locatie.