Open Renswoude 2021 is al binnen 25 uur volgeboekt

Van te voren werd gehoopt dat de inschrijvingen goed zouden doorlopen en binnen een maand de inschrijving vol zou zitten met 100 deelnemers. De verwachtingen werden aan alle kanten overtroffen. Vrijdag 4 juni om 16:00 uur werd de inschrijving voor het Open Renswoude 2021 geopend en 25 uur later moest de site al weer worden gesloten en kon men zich alleen nog maar aanmelden voor de reservelijst. Dit kan nog steeds.

Als organisatie zijn wij in overleg met de gemeente en de veiligheidsregio over uitbreiding van het toernooi wat op zaterdag 28 augustus zal plaats gaan vinden. Wij hebben goede hoop, zeker gezien de cijfers, dat wij nog wel kunnen uitbreiden naar minimaal 128 deelnemers.

Op de inschrijflijst staan veel namen die al vaker zijn geweest, maar ook veel nieuwe namen. Dit betekend dat iedereen weer zin heeft om een pijltje te gooien, maar ook dat de afgelopen 2 edities een succes zijn geweest en dat iedereen graag terugkomt. Daarnaast werkt de mond op mond reclame ook goed. Als organisatie weten we dat we op de goede weg zijn en voorzichtig gaan kijken of wij misschien er volgend jaar een heel weekend van kunnen maken.

Wil je nog op de reservelijst plaatsnemen meld je dan aan via https://www.dvrenswoude.nl/inschrijven/