Nieuwe shirts DVR

Afgelopen zaterdag 11 september 2021 werden tijdens de finaledag van de ranking de eerste dartshirts uitgereikt aan de spelers van de DVR die competitie gaan gooien. De shirts lagen helaas al een jaar in de kast, maar zoals het er nu naar uitziet gaan dit jaar de competities van zowel de DBMN en ADO wel door.

Maar liefst 6 team zijn ingeschreven bij de bonden, 2 bij de ADO en 4 bij de DBMN. Bij de ADO speelt 1 team eredivisie en het andere team eerste divisie. Beide teams spelen in café Bar Gezellig. Het hoogste team bij de DBMN speelt eerste divisie. Dit team speelt in sporthal de Hokhorst. Het andere team speelt 3e divisie en daarnaast hebben we nog twee nieuwe teams die zullen starten in de 5e divisie. Deze 3 teams spelen in café Bar Gezellig.

Afgelopen zaterdag ontvingen de eerste spelers uit handen van penningmeester Gerald Huijzendveld de nieuwe dartshirts met daarop natuurlijk het logo van de DVR, maar ook de Renswoudse vlag erin verwerkt. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze shirtsponsoren. Voor deze sponsoren was ook nog een kleinigheidje beschikbaar

Op de foto met de eerste uitgereikte shirts