Stabiele opkomst, Gerald weer winnaar

22 blijkt een magisch getal te zijn voor onze vereniging. Vorige week vrijdag kwamen er weer 22 deelnemers naar de ranking toe. Zo blijft het een stabiele opkomst, met iedere keer toch weer nieuwe gezichten. Zoals nu deed John Veldhuizen voor de eerste keer mee en wist gelijk de halve finale te halen.

Helaas moesten een aantal op tijd weg, waardoor er veel bye’s waren in de herkansingsronde. Zo stond Berry Demoed zonder te spelen direct al in de halve finale. Daarin wist hij Dennis de Kruyff met 2-1 te verslaan. De andere finalist had een zwaarder programma. Gerard Pol versloeg zowel Bart Leeuwendrent en ook Mick v/d Berg met 2-1. In de halve finale ging Andries Westendorp met 2-1 kopje onder tegen Gerard. De finale was lang spannend, maar Berry vergat het nog spannender te maken. Hierdoor won Gerard de herkansingsronde met 3-1

In de winnaarsronde was het een achtbaan van emoties. Zo won Wim Willemsen in de 1/8e finales met 3-0 van Martijn v/d Pol, maar kon een ronde later zijn koffers alweer pakken na een 3-1 nederlaag tegen Gerdo Diepeveen. In de 1/2e finale kwam Gerdo dan weer tekort tegen Arjan Aantjes, die de ronde daarvoor ook te sterk was voor Jeroen Heuzer.

Aan de andere kant van het schema was het ook vuurwerk. André de Wit kwam heel overtuigend met 2-0 voor tegen John Veldhuizen, maar blokkeerde daarna iets. John begon zeer sterk te gooien, overleefde 4 matchpijlen en wist de wedstrijd dus geheel te kantelen. In de andere kwartfinale kwamen Gerald Huijzendveld en André van Veller tegenover elkaar te staan. In deze wedstrijd gooide Gerald net iets stabieler en won met 3-1. De halve finale was weer vuurwerk. Zowel Gerald en John bleven maar tripels smijten. Jammer genoeg moest er een winnaar uit de bus komen. Gerald was uiteindelijk met 3-2 de sterkste.

Helaas was de finale daarentegen niet zo spannend en van een heel hoog niveau. Arjan had al zijn kruit al verschoten en Gerald hoefde niet. Gerald liep makkelijk uit en wist de finale met 4-0 te winnen. Zo verstevigd hij zijn leidende positie.

Er staan nog 3 rankings op het programma. De allereerste is op zaterdag 6 juli in café de Zwaan. Na de enquetes te hebben gekeken, zijn wij tot de conclusie gekomen dat een starttijd van 16.00 uur de ideale tijd is. Een ieder is weer welkom.